kleuren
kleuren

Nieuwe kleur, nieuwe look

Blond, bruin of koper, bij Ploegmakers vinden we het belangrijk dat je haarkleur bij jou past! Wij zijn jouw kleurspecialist kapper. Daarom staan jouw wensen en leefstijl voorop: welke kleur haalt het beste in jou naar boven? Ben je een type dat vaak naar de kapper gaat of ga je maar een paar keer per jaar? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat het zo gemakkelijk mogelijk is om je nieuwe kleur bij te houden? Op basis van deze én andere vragen geven we je advies op het gebied van kleur, styling en kleurtechniek. Een balayage die letterlijk in het haar geschilderd wordt of frisse highlights… zo ga jij stralend de deur uit!

maak een afspraak

Natuurlijke look

Bij alles wat wij doen, staat de gezondheid van je haar met stip op 1! Kleur is namelijk alleen mooi wanneer je haar gezond is. Daarom gebruiken we alleen de beste producten en werken we met speciale technieken om ervoor te zorgen dat jouw kleur er zo natuurlijk mogelijk uitziet. In onze ploeg vind je verschillende kapsters die gespecialiseerd zijn in kleuren. ‘Onze’ Sissie mag zich sinds 2017 bovendien ‘Redken Artist’ noemen, waar slechts een select groepje in Nederland deel van uitmaakt. Hiervoor heeft ze internationale trainingen gevolgd van de beste kappers wereldwijd. Ze geeft haar zelf ontwikkelde lessen op het gebied van kleur door heel Nederland. Uiteraard brengt ze haar eigen team als eerste op de hoogte van de nieuwste technieken. Zelf kleur-inspiratie opdoen? Volg ons op Instagram! Daar zie je wat wij doen én blijf je op de hoogte van de nieuwste tips en technieken.

Ook in onze afvalverwerking gaan we voor natuurlijk en gezond: veel van ons beauty-afval wordt namelijk verzameld en hergebruikt voor nieuwe grondstoffen. Op die manier werken we mee aan een circulaire economie!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer lezen
OK
WhatsApp stuur ons een appje