hair extensions verlengen
Haarverlenging

Haarverlenging

Wil je graag langer haar? Volle lokken en mooi haar? Kies dan voor een haarverlenging. Met deze behandeling verlengen we je haar met hair extensions. Je haar verlengen kan je meteen een boost geven in je uitstraling en zelfvertrouwen. Wij creëren graag jouw droomhaar voor jou!

boek een gratis facetime advies gesprek

Haar verlengen met een natuurlijke look

Als je je niet lekker voelt met je huidige haar, dan kan wat meer lengte en volume wonderen doen! Je kan Invisible Bead Extensions laten zetten. Dit zijn de beste microring extensions. Als we een haarverlenging uitvoeren, gaan we altijd voor de meest natuurlijke look. Een uitstraling waar jij blij van wordt! Om het beste natuurlijke resultaat te creëren met langer haar, is het nodig dat je eigen haar minstens tot over je oren komt. Als we jouw haar verlengen met hair extensions, krijg je automatisch ook meer volume in je haar. En dat voelt goed!

Hoe verlengen we je haar?

Bij het verlengen van je haar maken we met name gebruik van IBE (Invisible Bead Extensions), een techniek voor het zetten van hairextensions, maar ook Great Lengths is een mogelijkheid. Hoe wij je haar verlengen wordt helemaal persoonlijk op jouw haar, jouw wens en onze expertise afgestemd.

Verlengen met IBE hair extensions

Invisible Bead Extensions laten zetten, is een revolutionair systeem uit Amerika, waarbij we hairwefts (een ultradunne handgeknoopte strip van hairextensions) via de IBE extensions techniek in je haar bevestigen met een flexibel systeem. Dit flexibele systeem zorgt er bijvoorbeeld voor dat je je haar gemakkelijk op een staart kunt dragen. Bovendien is dit systeem speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je geen haarschade krijgt. De weft extension worden na 6 tot 10 weken terug omhoog geplaatst en zijn dus herbruikbaar. Deze weft hair extension techniek zorgt voor veel volume bij de aanzet van het haar en wordt, zoals je van ons gewend bent, volledig op maat gemaakt. Zo creëren we zowel meer lengte als meer volume. Laat jouw droomhaar maar aan ons over!

Wil je meer weten over een haar verlengen prijs? Klik hier de prijslijst voor haar verlengen of neem contact met ons op!

Verlengen met IBE  hair extensions
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer lezen
OK
WhatsApp stuur ons een appje