IBE verzorging
Heb jij Invisible bead extensions laten zetten bij Kapsalon Ploegmakers? Dan vind je hieronder tips en advies om jouw hairextensions in optimale conditie te houden.  

Heb jij Invisible bead extensions laten zetten bij Kapsalon Ploegmakers? Dan vind je hieronder tips en advies om jouw hairextensions in optimale conditie te houden.  

maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

IBE

Borstelen
Heb je IBE extensions laten zetten? Dan adviseren wij je haar meerdere malen per dag zorgvuldig te borstelen. Dit doe je met een speciale extensionborstel, bijvoorbeeld de “rock and ruddle” of een “tangle teezer”. Houd met je vrije hand de basis van de extensions vast om spanning en trekken tijdens het borstelen te voorkomen.
Droge punten
Gebruik een serum of olie, welke door onze salon speciaal geadviseerd wordt voor invisible bead hair extensions. Deze gebruik je op de punten van je IBE extensions, één keer per dag op droog haar.
Wassen
Zorg er altijd voor dat je gebruik maakt van professionele verzorgingsproducten, speciaal voor ibe hair extensions. Het is belangrijk dat je een shampoo en conditioner gebruikt zonder sulfaten en parabenen. Let op met het gebruik van zilvershampoo! Deze kan je haar uitdrogen. Gebruik een leave-in conditioner en één keer per week een verzorgend masker. Was je haar nooit ondersteboven, houd je hoofd recht.
Hittetools
Heb je invisible bead extenions laten zetten? Dan raden wij aan altijd een hittebeschermer te gebruiken wanneer je gebruik maakt van hittetools zoals een föhn, stijltang of krultang.
Zwemmen
Voorkom zoveel mogelijk het zwemmen in chloor of zout water. Is dat niet mogelijk dan adviseren wij je om, voordat je het water in gaat, je haren te spoelen met water en om een leave-in conditioner aan te brengen. Vlecht hierna je haren in om klitten te voorkomen.
Zonnebrand
Gebruik een minerale zonnebrand zonder oxybenzone voor je gehele lijf. Zonnebrandcrème mét oxybenzone, zorgt er namelijk voor dat je hairextensions een oranje of roze gloed krijgen wanneer deze in contact komen met de zonnebrandcrème. De kans dat je extensions in contact komen met zonnebrandcrème is heel groot. Dit contact kan al voor komen bij zweten of restanten aan je handen.
Sporten
Breng je een bezoek aan vochtige ruimtes, zoals sportscholen, sauna’s en stoomruimtes of ga je naar het strand of zwembad, zorg er dan voor dat je extensions meteen daarna gedroogd worden. Focus het drogen met name op de bovenkant van je invisible bead extensions.
Slapen
Heb je invisible bead extensions laten zetten? Ga dan nooit slapen met nat haar. Zorg er altijd voor dat je haren in een losse vlecht zitten of een hoge knot. Ook adviseren wij om een satijnen kussensloop aan te schaffen. Hiermee voorkom je wrijving in je haar.
Verwijderen
Laat je invisible bead hair extensions op tijd en professioneel verwijderen.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer lezen
OK
WhatsApp stuur ons een appje