great Lengths verzorging
Heb jij Great Lengths  extensions laten zetten  bij Kapsalon  Ploegmakers?  Dan vind je hieronder  tips en advies om jouw  hairextensions in  optimale conditie te  houden. 

Heb jij Great Lengths extensions laten zetten bij Kapsalon Ploegmakers? Dan vind je hieronder tips en advies om jouw hairextensions in optimale conditie te houden. 

maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

GREAT LENGTHS

Borstelen
Heb je Great Lengths extensions laten zetten? Dan adviseren wij je haar meerdere malen per dag zorgvuldig te borstelen. Dit doe je met een speciale extensionborstel, bijvoorbeeld de “rock and ruddle” of een “tangle teezer”. Voordat je het haar wast borstel je de extensions zorgvuldig van punt naar hoofdhuid toe en zorg je dat alle individuele extentions uit elkaar zijn gehaald. Wanneer extensions wat uitgroeien krijgen deze namelijk wat speling en kunnen ze gemakkelijker aan elkaar klitten.
Haarmasker
Gebruik niet teveel maskers, olie, en andere producten op Great Lengths hairextensions. Pas op met oververzorging. Een teveel aan proteïne kan de great lengths extensions aan elkaar laten knopen. Om alle overtollige verzorgingsproducten uit het haar te verwijderen, moet deze dan een cleansing behandeling ondergaan.
Wassen
Zorg er altijd voor dat je gebruik maakt van professionele verzorgingsproducten bij great lengths extensions. Het is belangrijk dat je een shampoo en conditioner gebruikt die door onze salon wordt aanbevolen zoals Great Lengths en Redken.
Hittetools
Heb je Great Lengths extensions laten zetten? Dan raden wij aan altijd een hittebeschermer te gebruiken wanneer je gebruik maakt van hittetools zoals een föhn, stijltang.
Zwemmen
Voorkom zoveel mogelijk het zwemmen in chloor of zout water. Is dat niet mogelijk dan adviseren wij je om, voordat je het water in gaat, je haren te spoelen met water en om een leave-in conditioner aan te brengen. Vlecht hierna je haren in zodat je klitten voorkomt
Opsteken
Zorg ervoor dat je de eerste paar weken na het laten zetten van je Great Lengths extensions je haar niet opsteekt of stevig vastmaakt in bijvoorbeeld een knot of hoge staart. De bindingen van de haarstrengen zijn namelijk in een bepaalde richting van de hoofdhuid geplaatst en deze hebben een paar weken de tijd nodig om te acclimatiseren. Ook al plaatsen wij de great lengths extensions niet strak tegen de hoofdhuid, raden wij toch aan om de haren de eerste paar weken losjes in te vlechten of een lage staart te maken.
Sporten
Breng je een bezoek aan vochtige ruimtes, zoals sportscholen, sauna’s en stoomruimtes of ga je naar het strand of zwembad, zorg er dan voor dat je Great Lengths extensions meteen daarna gedroogd worden. Focus het drogen met name op de bovenkant van je great lengths extensions.
Slapen
Heb je Great Lengths extensions laten zetten? Ga dan nooit slapen met nat haar. Zorg er altijd voor dat je haren in een losse vlecht zitten of een hoge knot. Ook adviseren wij om een satijnen kussensloop aan te schaffen. Hiermee voorkom je wrijving in je haar.
Verwijderen
Laat je great lengths hair extensions op tijd en professioneel verwijderen.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer lezen
OK
WhatsApp stuur ons een appje