bruidskapper
Jij op je mooist! 
Op jouw speciale dag mag het nóg een tikje stralender!

Jij op je mooist! 
Op jouw speciale dag mag het nóg een tikje stralender!

Voor je bruidskapsel kun je in onze salon terecht, of je boekt een bruidskapper aan huis. Ongeveer een maand voor je bruiloft verwelkomen we je graag voor een uitgebreide proefsessie. Op die manier kun jij zonder zorgen verder met de voorbereidingen van je grote dag. Wil jij ook je make-up professioneel aangebracht hebben? Wij werken samen met make-up artists die gespecialiseerd zijn in bruidsmake-up. We brengen je graag in contact met één van deze toppers. Stralend en vol zelfvertrouwen: wij zorgen ervoor dat je er fantastisch uitziet. Voel je fijn!

Ben je binnenkort uitgenodigd op een bruiloft? Dan zijn we er ook voor jou! Natuurlijk wil je er als ouder, schoonouder, zus of vriendin extra mooi uitzien op deze bijzondere dag.

Benieuwd naar de bruidskapsel kosten? Bekijk dan snel onze prijslijst of neem contact met ons op.

maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Bruidskapper aan huis of in onze salon

Voor je bruidskapsel kun je in onze salon terecht, of je boekt een bruidskapper aan huis. Ongeveer een maand voor je bruiloft verwelkomen we je graag voor een uitgebreide proefsessie. Op die manier kun jij zonder zorgen verder met de voorbereidingen van je grote dag. Stralend en vol zelfvertrouwen: wij zorgen ervoor dat je er fantastisch uitziet.
Voel je fijn!

Ben je binnenkort uitgenodigd op een bruiloft? Dan zijn we er ook voor jou! Natuurlijk wil je er als ouder,
schoonouder, zus of vriendin extra mooi uitzien op deze bijzondere dag.

Benieuwd naar de bruidskapsel kosten? Bekijk dan snel onze prijslijst of neem contact met ons op.

Ben je binnenkort uitgenodigd op een bruiloft, feestelijke gelegenheid of ga je naar een tof festival?

Dan wil je er natuurlijk top uitzien! Wil je je haar laten opsteken bij kapper? Wij zorgen ervoor dat jij een mooie natuurlijke look krijgt met een los nonchalant kapsel. Onze kappers zoeken een passend kapsel bij iedere gelegenheid.

Ben je binnenkort  uitgenodigd op een  bruiloft, feestelijke  gelegenheid of ga je  naar een tof festival?
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer lezen
OK
WhatsApp stuur ons een appje