vacature topstylist
vacature topstylist

Hi! Super tof dat je nieuwsgierig bent naar deze vacature! Kijk gerust verder!

Laat ik mezelf even kort voorstellen. Ik ben Sissie Ploegmakers, 40 jaar oud en moeder van twee super leuke jongens (drie als je mijn vriend meetelt)! Sinds 2021 ben ik eigenaar van Kapsalon Ploegmakers in Schaijk die in 1933 is opgericht door mijn grootouders. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de kapsalon, heb ik deze bijna drie jaar geleden overgenomen van mijn vader. Maar de salon runnen doe ik natuurlijk niet alleen. Dat doen we samen en daarvoor zijn we met een gezellig, groot team. “Onze ploeg”, noemen we deze ook wel liefdevol.

Kapsalon Ploegmakers is een plek waar iedereen welkom is. Of je nu komt werken met je laptop op schoot, snel tussen twee afspraken door een efficiënte knipbeurt nodig hebt of wilt relaxen met een stapel tijdschriften en een heerlijke kop koffie met huisgemaakte granola. In onze salon staat onze toffe ploeg altijd met veel enthousiasme voor je klaar. Wij hebben een hoog kennisniveau, werken zoveel mogelijk met natuurlijke producten, gezonder voor onze klanten en voor jou, beheersen vele vaktechnieken én hebben een bak aan ervaring. Dat maakt ons tot één van de beste salons van het land, waardoor ook bekende Nederlanders en influencers de weg naar onze salon weten te vinden.

Door de mooie, gezonde groei die onze kapsalon doormaakt, zijn wij op zoek naar een Topstylist die onze 15-koppige ploeg naar nóg grote hoogten kan tillen met zijn of haar ervaring en geweldige kapper skills. Laat jij onze klanten stralen en zorg jij ervoor dat zij met een natuurlijke look de deur uit gaan? Ben jij in staat een op maat gemaakt plan te maken in overleg met onze klanten? En breng jij kapsels perfect in model; modieus én makkelijk draagbaar? Dan zit je in onze ploeg perfect op je plek!

We zijn op zoek naar een Topstylist met ongeveer 4 jaar werkervaring of meer. Maar wat voor ons zeker zo belangrijk is, we zoeken een leuke collega die gastvrij en vriendelijk is voor onze klanten en iedereen stralend de deur uit laat gaan.

Wat bieden wij je hiervoor in de plaats:

Wij zoeken iemand die 24 tot 40 uur beschikbaar is. De uren en dagen die je maakt zijn in overleg want ook jij moet je helemaal thuis voelen in onze gastvrije kapsalon.

Spreekt een plek in onze Ploeg je aan en heb je zin om een kop koffie (of thee) te komen drinken bij me? Klik dan op de link hieronder en ik zie je Schaijk! Gezellig!

Solliciteer nu

XXX Sissie

TERUG
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer lezen
OK
WhatsApp stuur ons een appje