vacature leerlingkapper
vacature leerlingkapper

Wil jij dolgraag kapper worden en zit je in je eerste leerjaar? In deze fase gaat het team uit Brabant van start! Samen werken we elke dag kei hard om onze klanten blij te maken. Hoe hebben we het gedaan? Wij geven onze klanten specialistisch advies en gaan altijd voor de beste service. Alle klanten met een glimlach de deur uit; het is echt!  
 
Het is belangrijk dat al onze kapsters super sociaal zijn en gevoel hebben voor het werken met mensen. Heb jij de juiste instelling, ben je gastvrij en leg jij de klanten graag in de watten? Dan ben jij de juiste persoon voor ons. Deze eigenschappen zijn voor ons het meest belangrijk. De vaktechniek leren wij je graag in onze salon.  
 
Maak je deel uit van onze ploeg, dan kun je rekenen op een superleuk team, veel uitjes, ruimte om je creativiteit te ontwikkelen en altijd goede koffie. Daarnaast leiden we je intern op als allround kapper en zijn er doorgroeimogelijkheden tot kleurspecialist, extensionsspecialist en/of heren specialist. 

Spreekt een plek in onze Ploeg je aan en heb je zin om een kop koffie (of thee) te komen drinken bij me? Klik dan op de link hieronder en ik zie je Schaijk! Gezellig!

Solliciteer nu

XXX Sissie

TERUG
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer lezen
OK
WhatsApp stuur ons een appje