Tuyetnhi Veerkamp
Tuyetnhi Veerkamp
Onze klanten zijn de beste recensies. Daarom laten we in deze reeks van interviews de klant aan het woord. Vandaag spreken we Tuyetnhi Veerkamp uit Schaijk, die al sinds 2014 bij onze salon komt.

Hoe kwam je bij Kapsalon Ploegmakers terecht?

Toen ik van Veghel naar Schaijk verhuisde, ben ik ook op zoek gegaan naar een nieuwe kapsalon. Kapsalon Ploegmakers stond bekend als een fijne en professionele salon, wat een goede reden voor mij was om eens een kijkje te nemen. Ondertussen kom ik al sinds 2014 met veel plezier in jullie salon. De salon is in die tijd wel veranderd, maar de gezelligheid en professionaliteit is gelukkig hetzelfde gebleven!

Wat vind je zo fijn aan onze salon?

Jullie nemen de tijd voor mij en geven altijd eerlijk advies: als iets niet goed is voor mijn haar wordt dit ook aangegeven. En ik vind de gezellige salon een heerlijke plek voor ontspanning, met een tijdschrift en de huisgemaakte granola heb ik altijd even een momentje voor mezelf. Als eigenaar van een vakantiepark ben ik altijd bezig om onze gasten een fijne tijd te bezorgen, maar in jullie salon heb ik even tijd voor mezelf.

Hoe ziet een ideale behandeling voor jou eruit?

Iedere drie maanden laat ik mijn haar bij jullie knippen en worden de highlights bijgewerkt. Dit maakt mijn haar weer fris en levendig en het knippen geeft mijn haar weer nieuw volume. Ik ben iedere keer weer supertevreden na een behandeling en kan jullie iedereen aanraden!

Heb je nog een laatste advies voor ons team?

Maak extra veel van jullie granola, want die is zó lekker! En lang niet zo makkelijk thuis te maken als je zou denken😉
TERUG
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer lezen
OK
WhatsApp stuur ons een appje