hair extensions
Echte specialisten

Echte specialisten

Wil je hairextensions laten zetten bij een extensions kapper? Bij Ploegmakers zijn we echte specialisten. We durven dan ook met een gerust hart te beloven dat we de allerbeste kwaliteit leveren bij het hairextensions laten zetten.

We importeren al onze hairextensions zelf en hebben altijd alles op voorraad. Op het gebied van Great Lenghts beschikken we zelfs over de grootste voorraad van Nederland en bieden wij iedere hairextensions lengte aan. Ook kunnen we meestal snel schakelen: je kunt bij ons dus vaak eerder terecht voor je extensions laten zetten dan bij andere salons.

maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

De beste methodes, het beste haar

Een mooie natuurlijke look, die helemaal bij jou past. Een look waar jij mee kunt shinen! Daar gaan we voor bij Ploegmakers. Wij zijn gespecialiseerd in hair extensions: van mooi vol haar tot extra lengte of plaatselijk een langere lok… het kan allemaal! Hiervoor gebruiken we alleen internationaal bewezen methodes en het beste haar op de markt. Samen met jou bepalen we welke techniek het beste bij jouw wensen past. Met meer dan 25 jaar ervaring in extensions zetten, zorgen we er graag voor dat jij je super-zelfverzekerd voelt!

De beste methodes,  het beste haar
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer lezen
OK
WhatsApp stuur ons een appje