Ellen Spoor
Ellen Spoor
Onze klanten zijn de beste recensies. Daarom laten we in deze reeks van interviews de klant aan het woord. Vandaag spreken we Ellen Spoor uit Veghel, die al jaren een vast gezicht is in onze salon.

Hoe kwam je bij Kapsalon Ploegmakers terecht?

Ik werd helemaal fan van de foto’s van bayalage op jullie Facebook-pagina. Ik was al bekend met highlights, maar deze manier van kleuren zag er zo subtiel en natuurlijk uit: dat wilde ik ook. Helaas was dit geen specialiteit van mijn toenmalige kapper, dus heb ik de overstap gewaagd. Dit was toch wel even spannend maar er was direct een klik met de gezellige dames in het team. En met de bayalage zag mijn haar er geweldig uit!

En vanaf toen ben je fan van onze salon?

Zeker! Ik kom nu al 6 jaar met volle tevredenheid bij jullie kapsalon. En niet alleen ik, ook mijn vriendinnen zijn overgestapt. We zijn stuk voor stuk erg tevreden over de kwaliteit en professionaliteit van het kleuren en knippen, daar zijn jullie gewoon de beste in. En als we het goed plannen kunnen wij ook nog eens gezellig bijkletsen tijdens de behandeling.

Hoe ziet een ideale behandeling voor jou eruit?

Eigenlijk weet Loes dat het beste. Zij was degene die mij bij de eerste baylage behandeling zo goed heeft geholpen, en sindsdien kom ik altijd bij haar. Naast dat ze heel goed is in haar vak, adviseert ze me ook welke producten het beste bij mijn haar passen. Ik heb wat fijner haar, dus voor wat meer volume was ik het met de Volume Injection van Redken. Daarnaast gebruik ik de Extreme Play Safe van Redken die mijn haar beschermt tegen de hitte van het stylen en de Fashion Waves spray om wat extra textuur aan mijn haar te geven. Om mijn haar in model te houden is de L’oreal Savache Panache poederspray mijn absolute favoriet, die mijn haar extra grip en volume geeft.

Heb je nog een laatste advies voor ons team?

Blijf doen wat jullie doen, want jullie zijn toppers!
TERUG
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer lezen
OK
WhatsApp stuur ons een appje